DE PAUW & VAN RYSSEGHEM BEDRIJFSADVISEURS, ACCOUNTANTS & BELASTINGADVISEURS

D&V Bedrijfsadviseurs is een kantoor van accountants en belastingadviseurs dat ontstaan is door een fusie sinds medio 2016 van het accountantskantoor ‘De Clercq-De Pauw’ uit Gent (Oostakker) en accountantskantoor Van Rysseghem uit Lochristi. Zij gaan sindsdien verder onder de naam ‘D&V Bedrijfsadviseurs’ of voluit ‘De Pauw & Van Rysseghem Bedrijfsadviseurs, Accountants & Belastingadviseurs.

Het kantoor wordt geleid door een accountant-belastingadviseur, de heer Werner De Pauw en een accountant-bedrijfsrevisor, de heer Geert Van Rysseghem. Zij worden bijgestaan door meerdere ervaren en gemotiveerde dossierbeheerders.

Erkende vennootschap (I.A.B. nr. 221065 4N93)

D & V BEDRIJFSADVISEURS IS LID VAN

WIE ZIJN WIJ

GEERT VAN RYSSEGHEM

ACCOUNTANT – BEDRIJFSREVISOR

Geert is erkend accountant IAB sinds 2002 en erkend bedrijfsrevisor IBR sinds 2005. Hij heeft meer dan 20 jaar werkervaring opgedaan in de grotere accountants- en revisorenkantoren. Geert is van basisopleiding Master in de Handelswetenschappen, optie Fiscale Wetenschappen en Accountancy en heeft nog diverse bijkomende diploma’s behaald zoals o.a. Master in Forensic Auditing, Adviseur Familiebedrijven, Adviseur vermogens- en successieplanning, Inleiding tot het recht voor Gerechtelijk Expert (Gerechtsdeskundige), … Geert is gehuwd met Karen en trotse vader van één dochtertje en één zoontje.

WERNER DE PAUW

ACCOUNTANT – BELASTINGCONSULENT

Werner is erkend accountant en belastingconsulent IAB sinds 2001 en is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de fiscale en accountancysector. Hij werkte aanvankelijk als medewerker binnen het kantoor totdat hij als opvolger van zijn vader zaakvoerder en vennoot werd. Werner is van basisopleiding Master in de Handelswetenschappen, optie Fiscale Wetenschappen. Werner is gehuwd met Katrijn en trotse vader van 2 zoontjes en 1 dochtertje.

HISTORIEK

Accountantskantoor ‘De Clercq – De Pauw’ BV-BVBA werd op 21 januari 1993 in Gent (Oostakker) opgericht door Antoine De Clercq en Julien De Pauw, de vader van Werner De Pauw.

Werner De Pauw werd op 3 december 2001, na de eedaflegging als accountant-belastingconsulent, zaakvoerder van het Accountantskantoor ‘De Clercq – De Pauw’ BV-BVBA.

Het kantoor kende door de jaren heen een gestage groei en 3 medewerkers werden aangeworven.

Accountantskantoor Van Rysseghem BV-BVBA werd op 5 november 1999 onder de benaming ‘Van Rysseghem Geert & Co Comm. V’ in Lochristi opgericht door Geert Van Rysseghem.

Op 3 januari 2003 werd – na de eedaflegging als accountant-belastingconsulent door Geert Van Rysseghem – het doel en de naam gewijzigd in Accountantskantoor Van Rysseghem BV-BVBA.

Geert werkte aanvankelijk voor de grotere accountants- en revisorenkantoren in de Gentse regio en werkte als bedrijfsrevisor regelmatig samen met het Accountantskantoor ‘De Clercq – De Pauw’ BV-BVBA in het kader van bijzondere opdrachten.

Door de samenwerking werd een vertrouwensband opgebouwd en werd midden 2016 beslist om beide accountantskantoren te laten samensmelten onder de nieuwe benaming ‘D&V Bedrijfsadviseurs’ BV-BVBA.

Deze samenwerking moet er voor zorgen dat de continuïteit van het kantoor gegarandeerd is en op de toekomstige uitdagingen een antwoord kan worden geboden.

VISIE EN WAARDEN

Bij D&V Bedrijfsadviseurs staat de klant centraal. Wij willen op een proactieve wijze onze klanten begeleiden en bijstaan. Hierbij is een persoonlijk contact cruciaal. Een team van ervaren en gekwalificeerde economische beroepsbeoefenaars wordt bijgestaan door gediplomeerde medewerkers die regelmatig bijscholen.

D&V Bedrijfsadviseurs wil een netwerk van losse samenwerkingen uitbouwen met complementaire kantoren (notarissen, juristen, bankiers, verzekeringsmakelaars, bedrijfsrevisoren, accountants, boekhouders,…) om als professionele en onafhankelijke partner voor uw onderneming de beste service op diverse terreinen te kunnen aanbieden. D&V Bedrijfsadviseurs wil de referentie zijn op vlak van accountancy, audit, fiscaliteit, vennootschapsrecht en aanverwante dienstverlening.

U kan bij ons terecht voor de klassieke dienstverlening maar ook voor de meer complexere vraagstukken waarbij wij u graag van antwoord dienen en meedenken als ondernemer.

Afhankelijk van uw behoeften kan u bij ons terecht voor specifieke dienstverlening.

Wij onderscheiden ons door onze kernwaarden zoals onafhankelijkheid, ervaring en kennis, open dialoog, team van interne en externe specialisten, proactieve benadering van begin tot einde, transparantie,…