Boekhouding & fiscaliteitFiscaliteit & juridische
ondersteuning

Fiscale wetgeving verandert continue, we scholen ons continue bij om je maximaal te kunnen voorzien van het juiste advies.
https://www.dvba.be/wp-content/uploads/2021/01/haader.jpg
https://www.dvba.be/wp-content/uploads/2020/04/bgn-slider-blue-corner-left.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Fiscale verplichtingen

Aan de hand van de meest recente digitale tools verzorgen wij je aangiften in de personen-, vennootschaps- en rechtspersonenbelasting, en ook alle formaliteiten inzake btw. Deze ondersteuning trekken wij door tot en met de fiscale controles.

Fiscale optimalisatie

De fiscale wetgeving verandert voortdurend. Wij volgen dan ook op regelmatige basis opleiding om de fiscale actualiteit te beheersen, te analyseren en in de praktijk te implementeren. Op die manier zorgen wij er voor dat je – binnen de wettelijke grenzen – geen belastingsvoordeel verliest. De optimalisatie kan bestaan uit :

– het bepalen van de optimale mix van verschillende verloningscomponenten op maat van de bedrijfsleider (brutoloon, huur, forfaitaire onkostenvergoeding, binnenlandse/buitenlandse dagvergoeding, dividenden, IPT, …)
– advies bij vastgoedinvesteringen : aankoop in volle eigendom of via een zakelijk recht (recht van opstal, vruchtgebruik, …)
– verlenen van btw-advies (vermeldingen op factuur, btw-eenheid, …)
– indienen van fiscale rulings

Juridische ondersteuning/bijstand

Voor het opmaken van de courante overeenkomsten (managementovereenkomsten, bestuursovereenkomsten en aandeelhoudersovereenkomsten) en vennootschapsrechtelijke verplichtingen kan je bij ons op kantoor terecht. Voor complexere overeenkomsten doen wij een beroep op een externe jurist, advocaat of notaris, steeds in samenspraak met de klant.

Contacteer Ons

lochristi@dvba.be

+ 32 9 259 09 60
Adres
Rivierstraat 19 bus 101
9080 Lochristi

    © 2023 D&V Bedrijfsadviseurs I site onderhouden door Trivali