Gerechtelijke expertise

Bent u op zoek naar professionele gerechtelijke expertise om u te helpen bij een echtscheiding, gerechtelijk geschil of bij het detecteren van fraudemechanismen in uw vennootschap?

Dan bent u bij D&V Bedrijfsadviseurs aan het juiste adres. Onze gecertificeerde accountants en bedrijfsrevisors staan u bij met hun jarenlange expertise in accountancy, fiscaliteit en audit.

We worden regelmatig aangesproken door openbare instellingen, rechtbanken en privé-ondernemingen voor onze gerechtelijke expertise en forensic audit.

Wij staan steeds voor u klaar in ons kantoor in Lochristi.

https://www.dvba.be/wp-content/uploads/2020/12/dvv-kleur-7260-640x396.png

Hoe kunnen wij u helpen met onze gerechtelijke expertise?

Onze experts bieden professionele bijstand voor zowel burgerrechtelijke opdrachten als opdrachten in strafzaken. Dit omvat onder andere het bepalen en evalueren van economische schade, het uitvoeren van waardebepalingen, kostprijsanalyse, het analyseren van bedrijfsprocessen, het liquideren van vennootschappen, het optreden als voorlopig bewindvoerder, het beoordelen van de boekhouding en het onderzoeken van boekhoudkundige fraude, faillissementsfraude, btw-carrousels en witwassen. We bieden ook technisch advies aan advocaten en bedrijfsleiders bij rechtszaken en ondersteunen curatoren bij een faillissement met ons forensic auditing.

Neem contact met ons op!

Wie kunnen rekenen op onze gerechtelijke expertise in ons kantoor in Lochristi?

Bij D&V Bedrijfsadviseurs in Lochristi staan we klaar om advocaten, rechtbanken, bedrijfsrevisoren en zelfs andere accountants te ondersteunen met onze gerechtelijke expertise. Of u nu te maken heeft met een echtscheiding, gerechtelijk geschil of het detecteren van fraudemechanismen, wij helpen u graag verder.

Neem gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor de gerechtelijke expertise van D&V Bedrijfsadviseurs in Lochristi?

Bij D&V Bedrijfsadviseurs staan de behoeften van onze klanten centraal. Wij denken altijd mee over hoe we uw gerechtelijke situatie het beste kunnen aanpakken. Als u kiest voor een samenwerking met ons, kunt u erop rekenen dat u het best mogelijke bedrijfsadvies ontvangt. Onze waarden zijn samengevat in acht pijlers die we bij elke klant hoog in het vaandel dragen: open dialoog, ervaring en kennis, onafhankelijkheid, proactief, transparantie, en externe specialisten.

Onze andere diensten in Lochristi

Bij D&V Bedrijfsadviseurs in Lochristi bieden we u niet alleen gerechtelijke expertise, maar ook boekhoudkundig en fiscaal advies om uw onderneming te laten groeien. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor vermogens- en successieplanning.

Bekijk hier al onze diensten om te zien hoe we u verder kunnen helpen.

Ons accountantkantoor in Lochristi, op slechts 10 minuten van Gent

Ons kantoor bevindt zich in Lochristi, op slechts 10 minuten van Gent. Kom gerust eens langs voor een koffie en een vrijblijvend gesprek om uw situatie te bespreken en naar oplossingen te zoeken.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

https://www.dvba.be/wp-content/uploads/2020/04/img-blue-corner-top-right.png
onze troeven

waarom D&V Bedrijfs-
adviseurs?

De waarden waar we als bedrijf voor staan hebben we vervat in 8 pijlers. Naast onze jarenlange ervaring en passie voor het vak zijn dit
bt_bb_section_top_section_coverage_image

We helpen je graag verderContacteer ons

Maak een afspraak of stuur ons een mailtje. Wij helpen je graag verder.
lochristi@dvba.be
+ 32 9 259 09 60
Adres
Rivierstraat 19 bus 101
9080 Lochristi

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

    © 2023 D&V Bedrijfsadviseurs I site onderhouden door Trivali