Waarom voor ons kiezen?Troeven

https://www.dvba.be/wp-content/uploads/2021/01/haader.jpg
https://www.dvba.be/wp-content/uploads/2020/04/bgn-slider-blue-corner-left.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.dvba.be/wp-content/uploads/2021/01/logo-dialoog.png

OPEN DIALOOG

We houden van een open dialoog met wederzijds respect zodat we samen met jou een langetermijnrelatie kunnen opbouwen. Het leveren van toegevoegde waarde en collegialiteit zijn waarden die wij hoog in het vaandel dragen.

https://www.dvba.be/wp-content/uploads/2021/01/logo-ervaring.png

ERVARING & KENNIS

Ons kantoor heeft heel wat jaren ervaring op de teller op het vlak van accountancy, fiscaliteit en audit. Om de vinger aan de pols te houden, volgen wij jaarlijks minstens 40 uur permanente vorming.

https://www.dvba.be/wp-content/uploads/2021/01/logo-onafhankelijkheid.png

ONAFHANKELIJKHEID

Je kunt erop rekenen dat elke opdracht verloopt in volledige onafhankelijkheid. Bij een controlerende opdracht respecteren wij de confrater en volgen wij de deontologische voorschriften.

https://www.dvba.be/wp-content/uploads/2021/01/logo-proactief.png

PROACTIEF

Wij staan je graag bij van a tot z zodat we jou een zo volledig mogelijke oplossing kunnen bieden. Heb je nadien nog vragen? Ook dan staan wij altijd paraat!

https://www.dvba.be/wp-content/uploads/2021/01/logo-transparantie.png

TRANSPARANTIE

Zodra we aan je opdracht beginnen, heb je zicht op het prijskaartje. Is de opdracht te complex, dan houden wij je steeds tussentijds op de hoogte en bezorgen we je op het einde van de rit een factuur met een gedetailleerd overzicht van de prestaties.

https://www.dvba.be/wp-content/uploads/2021/01/logo-extern.png

EXTERNE SPECIALISTEN

Om de onafhankelijkheid en kwaliteit te garanderen, werken wij als onafhankelijk accountskantoor met een multidisciplinair team van externe specialisten die hun vak tot in de puntjes beheersen.

© 2023 D&V Bedrijfsadviseurs I site onderhouden door Trivali