Online boekhouding

Zelf boekhouding voeren

Voert u daarentegen uw boekhouding zelf, al dan niet in een online boekhoudpakket en wenst u dat uw boekhouding wordt opgevolgd, gecontroleerd en – al dan niet vanop afstand – bijgewerkt waar nodig, dan zoeken wij in overleg met u naar de geschikte samenwerkingsvorm.

Boekhoudpakket niet van belang

Doet u reeds aan online boekhouding, dan passen wij ons aan aan uw boekhoudpakket en komen wij ter plaatse bij u langs of kijken wij uw boekhouding vanop ons kantoor na.

Indien u nog nooit met een online boekhoudpakket gewerkt heeft, gaan wij samen na of het opportuun is om zelf uw boekhouding te voeren. Indien wij ook overtuigd zijn dat het zelf voeren van de boekhouding tot tijdswinst en een beter inzicht in uw bedrijf zal leiden, kunnen wij u – indien gewenst – een online boekhoudpakket voorstellen en u opleiden.

LAATSTE NIEUWS

Spreek vanaf 1/1/2020 niet...

D & Vnovember 11, 2019

De dwingende bepalingen van het nieuwe WVV gaat vanaf 1/1/2020 in : BVBA wordt 'BV', zaakvoerder 'bestuurder' en vennoot 'aandeelhouder'.

Eenmanszaken houden ook best...

D & Voktober 20, 2019

In 2020 zullen voor de eenmanszaken de éénmalige investeringsaftrek dalen naar 8% en wagens minder fiscaal aftrekbaar worden.

Wat verandert er in 2020 op...

D & Vseptember 25, 2019

In 2020 komen we in de 2de fase van de belastinghervorming terecht. Hierop kan u beter nu reeds anticiperen. We gaan er in dit artikel op in op welke wijze.