Algemene boekhouding

Op papier

Wilt u uw boekhouding volledig uitbesteden en brengt u liever uw boekhoudstukken op ons kantoor in Gent of meeting point (Aalter, Lochristi, Lokeren), dan vormt dit voor ons geen enkel probleem. Ons kantoor is dagelijks tijdens de kantooruren open en stukken kunnen tevens op voormelde meeting points in de brievenbus gedeponeerd en/of op afspraak afgegeven worden.

Digitaal

Bezorgt u ons liever uw boekhoudstukken elektronisch via online-toepassingen of per e-mail, dan kan dit ook. Wij verzorgen vanop afstand uw boekhouding en houden contact per e-mail, teamviewer of andere toepassing.

Bij de opstart van onze samenwerking evalueren wij steeds welke werkwijze het meeste efficiënt is. De praktijk leert dat het inscannen van facturen niet steeds tijdswinst oplevert en niet alle dossiers zich voor CODA-bestanden (elektronische bankafschriften) lenen. Voor rapportering werken we doorgaans met Silverfin, een online-werkdossier en rapporteringstool (binnenkort toegankelijk voor cliënteel).

LAATSTE NIEUWS

Spreek vanaf 1/1/2020 niet...

D & Vnovember 11, 2019

De dwingende bepalingen van het nieuwe WVV gaat vanaf 1/1/2020 in : BVBA wordt 'BV', zaakvoerder 'bestuurder' en vennoot 'aandeelhouder'.

Eenmanszaken houden ook best...

D & Voktober 20, 2019

In 2020 zullen voor de eenmanszaken de éénmalige investeringsaftrek dalen naar 8% en wagens minder fiscaal aftrekbaar worden.

Wat verandert er in 2020 op...

D & Vseptember 25, 2019

In 2020 komen we in de 2de fase van de belastinghervorming terecht. Hierop kan u beter nu reeds anticiperen. We gaan er in dit artikel op in op welke wijze.