Subsidies & steunmaatregelen

Subsidies aanvragen

De Vlaamse, federale en Europese overheden geven heel wat subsidies aan diverse ondernemingen. Maar vaak moet u aan heel wat voorwaarden voldoen en een hele resem documenten invullen. Wij gaan voor u na op welke subsidies en steunmaatregelen u recht hebt en ondersteunen u bij de aanvraag.

Erkend dienstverlener

D&V Bedrijfsadviseurs is momenteel bezig om een erkenning te krijgen als dienstverlener bij KMO-portefeuille. Van zodra wij de erkenning hebben kunnen wij u door tussenkomst van subsidies tegen een lagere kostprijs begeleiden bij haalbaarheidsstudies, strategiebepalingen, opportuniteitsanalyses, investeringsanalyses, overdrachtsplannen en groeistudies die in aanmerking komen voor subsidies.

LAATSTE NIEUWS

Spreek vanaf 1/1/2020 niet...

D & Vnovember 11, 2019

De dwingende bepalingen van het nieuwe WVV gaat vanaf 1/1/2020 in : BVBA wordt 'BV', zaakvoerder 'bestuurder' en vennoot 'aandeelhouder'.

Eenmanszaken houden ook best...

D & Voktober 20, 2019

In 2020 zullen voor de eenmanszaken de éénmalige investeringsaftrek dalen naar 8% en wagens minder fiscaal aftrekbaar worden.

Wat verandert er in 2020 op...

D & Vseptember 25, 2019

In 2020 komen we in de 2de fase van de belastinghervorming terecht. Hierop kan u beter nu reeds anticiperen. We gaan er in dit artikel op in op welke wijze.