Payconiq

maart 27, 2017

Payconiq: gedaan met cash betalingen, betaal met de smartphone!

In landen als China worden vandaag al miljarden mobiele transacties gedaan via apps als AliPay en WeChat, en dat aantal neemt alleen maar toe. Maar ook in België neemt het aantal cash betalingen af en wordt er meer en meer gebruik gemaakt van Payconiq.

Indien u veel contante betalingen ontvangt, kan Payconiq een handige app zijn. De klant betaalt met zijn smartphone en u ziet onmiddellijk de bevestiging van de transactie op uw laptop, tablet of smartphone. De volgende dag staat het geld op uw zichtrekening. Bijkomend voordeel is dat u geen betaalterminal meer nodig heeft.

Aan Payconiq kan ook het Joyn-getrouwheidsprogramma worden gekoppeld zodat uw klanten via hun smartphone de opgespaarde punten kunnen bijhouden. Gedaan met de papieren spaarkaarten die toch alleen maar verloren gaan.

De grootbanken KBC, Belfius en ING Bank ondersteunen dit verhaal.

Meer info vindt u in navolgende link terug : Payconiq
Meer info m.b.t. Joyn vindt u op volgende website : www.joyn.be

© 2023 D&V Bedrijfsadviseurs I site onderhouden door Trivali